banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Yum Tur Hu - pittige tahu/tofu salade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Yum Tur Hu
pittige tahu/tofu salade
Ingrediënten:
250 gr tahu/tofu
50 gr kouseband
50 gr wortelen
1 eetl oestersaus
1 eetl ketjap asin
3 rode rawits
2 teentjes knoflook
1 eetl limoensap
1 eetl vissaus (nam pla)
1/2 theel palmsuiker
1 eelt gehakte selerie
olie

garnering:
plakjes cherry tomaten
plakjes komkommer

Bereiding:
Snijd de kouseband en de wortel klein. Snijd de tahu/tofu in dunne reepjes. Verhit in een wok 1 eetl olie en bak hierin de kouseband, de wortel, de oestersaus en de ketjap voor 3 minuten. Schep het op een schaal en garneer het met de komkommer en de tomaten. Verhit in een wok voldoende olie en bak de tahu/tofu goudbruin en schep deze over de kouseban/wortel.
Wrijf of maal de knoflook, de rawits, de selerie, de vissaus, de suiker en de limoensap tot een saus en giet dit over het gerecht en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 470 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39040980