Logon3

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Icon 1 Comment
Pud Makua Yow - roerbak van aubergine met basilicum en chili

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pud Makua Yow
roerbak van aubergine met basilicum en chili

Ingrediënten:
2 rode lomboks
2 dunne aubergine
2 eetl vissaus
4 teentjes knoflook
1 eetl palmsuiker
1 bosje kemangi
1 eetl olie
225 ml water

Bereiding:
Snijd de lomboks in reepjes en hak de knoflook fijn. Snijd de aubergine in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de aubergine toe en meng goed.
Vervolgens het water toevoegen en sluit de pan af voor 6 minuten en totdat de aubergine gaar is geworden.
Voeg dan de vissaus en de palmsuiker toe en meng goed. Dan de kemangi toevoegen en meng goed. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Maria Mesman · 4 months ago
    Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.

who is online

We hebben 125 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40909648