banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Henk 9 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 20 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 26 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 27 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
Icon Write a comment Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Phat Tao-Hu Khaeng Kap Lai Phak
Gebakken tofu met broccoli en bamboeshoots

Ingrediënten:

250 gr tahu/tofu
600 gr broccoli
200 gr witte kool
3 sjalotten
250 gr bamboescheuten
200 gr tauge
1 chinese kool
1 theel zout
3 eetl chinese sojasaus
1 eetl palmsuiker
2 eetl maismeel
3 eetl water
100 ml water
4 eetl olie

Garnering:
2 theel peper

Bereiding:
Snijd de witte kool fijn en de broccoli in roosjes. Snijd de tahu/tofu in blokjes. Snijd de sjalotten en de bamboe in dunne plakjes. Snijd de chinese kool grof. Verhit in een wok 2 eetl olie en bak hierin de tahu/tofu goudbruin. Schep deze uit de pan en voeg de overige olie toe. Dan de sjalotten toevoegen en bak deze voor 1 minuut. Dan de bamboe en de broccoli toevoegen en dit 3 minuten bakken. Vervolgens het water, de kecap, de palmsuiker en het zput toevoegen. Als de groente vrijwel gaar is dan de kool toevoegen. Meng het masimeel met het water en voeg dit toe. Dan de tauge toevoegen en de tahu/tofu en noor 3 minuten zachtjes laten sudderen. Strooi de peper erover en serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 41 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36465607