1 2 3 4

Translations

Dutch English French German Indonesian Italian Norwegian Portuguese Spanish

Sponsored Links

recente reacties

Henk
Kijk, zo zie ik het graag. Het echte recept. Dat je ook weet dat er garnalen inzitten in plaats van ...
Cindy
Waar kan ik dodol in Nederland kopen?


@ kleefrijst in de toko en supermarkt
johny
voor hoeveel personen is dit gerecht?


@4-6 personen
Harold Timmermans
Hai kokkie Blanda,

heb soortgelijk sambal badjak recept en ik de sambal is niet zo donker als de ...
À.Velu
Kunt u mij uitleggen hoe ik kokoswater maak?


@kokoswater is het vruchtwater van de kokosnoot

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Phak Bung Fai Daeng
gebakken waterspinazie

Ingrediënten:
250 gr kangkung (anders spinazie)
4 teentjes knoflook
5 rode rawits
1 theel zwarte bonen pasta
1 eetl kecap manis
1 eetl oestersaus
1 theel palmsuiker
3 eetl olie

Bereiding:
Snijd de knoflook fijn en wat de kangkung. Verhit in een wok de olie en bak de knoflook en de rawits voor 1 minuut. Voeg dan de kangkung toe en bak het 1 minuut. Dan de overige ingrediënten toevoegen en nog kort bakken totdat de kangkung gaar is.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
33830300