Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Phat Wun Sen - gebakken mihun met garnalen en varkensvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Phat Wun Sen
gebakken mihun met garnalen en varkensvlees

Ingrediënten:
250 gr mihun, geweekt
10 shiitake paddenstoelen
4 teentjes knoflook
175 gr varkensvlees
250 gr garnalen
2 rode lomboks
6 lente-ui
225 gr bambuscheuten
2 wortelen
2 eetl vissaus
1 eetl rijstazijn
1 theel zout
2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
2 eetl olie

Garnering:
koriander blad, gehakt
bawang goreng

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Maak de garnalen schoon en hak deze grof. Snijd de knoflook en de lomboks in dunne plakjes. Snijd de lente-ui in kleine stukjes. Snijd de wortelen en de bambu julienne.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks op laag vuur totdat deze zacht zijn geworden. Dan op middelhoog vuur het vlees toevoegen en bak dit voor 4 minuten. Dan de garnalen, de lente-ui, de bambu en de wortelen toevoegen en bak dit voor 3 minuten.
Vervolgens de vissaus, de palmsuiker, het zout en de peper er doormengen en laat het zachtjes bakken voor 1 minuut. Dan de mihun toevoegen en meng goed en bak totdat alles warm is geworden. Strooi dan de koriander en de bawang goreng erover en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41231141