banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon 1 Comment
Khao Pad Namprik Pao Sai Kai -  thaise gebakken rijst (nasi goreng) met kip

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Khao Pad Namprik Pao Sai Kai
thaise gebakken rijst (nasi goreng) met kip

Ingrediënten kip:
250 gr kipfilet
1 eetl tapioca bloem
1 eetl Golden Mountain saus

Ingrediënten rijst:
500 gr gekookte rijst
2 eieren
6 teentjes knoflook
3 sjalotten
7 rode rawits
1 eetl Golden mountain saus
2 eetl nam pla (vissaus)
2 eetl nam prik pao (zie recept)
1/2 theel zout
1 eetl limoensap
2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
125 gr broccoli roosjes
1 tomaat
2 groene uien
5 eetl olie

Bereiding:
Snijd de kip in dunne reepjes en meng dit met de bloem en de saus en laat dit 15 minuten intrekken.
Snijd de knoflook en de rawits fijn. Snijd de sjalotten in dunne plakjes. Snijd de uien fijn. Snijd de tomaat in kleine partjes. Klop de eieren op. Verhit wat olie in een koekenpan en bak van de eieren een omelet. Laat deze afkoelen en snijd het dan in dunne reepjes.Verhit in een wok de olie en bak de knoflook voor 30 seconden. Voeg dan de kip toe en bak dit 3 minuten. Voeg vervolgens de sjalotten, de rawitsr en de brocoli toe, gevolgd door de nampla, de golden mountain saus, de nam prik pao, het zout, het limoensap, de palmsuiker en de peper. Dan de rijst toevoegen en alles goed omscheppen. Dan de tomaat, de uien en de omelet toevoegen en nog 3 minuten laten bakken.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Richard · 5 years ago
    Heerlijk recept. goed de voorbereiding volgen en dan ff doorwerken op het moment dat je gaat bakken.

    Ik ben nog wel op zoek naar de wijze waarop ik de kip met de tapiocabloem goed kan bakken zonder dat hij aanbrandt. Heeft iemand hier een tip voor?

who is online

We hebben 222 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40314632