banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 2 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon 1 Comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Khao Pad Namprik Pao Sai Kai
thaise gebakken rijst (nasi goreng) met kip

Ingrediënten kip:
250 gr kipfilet
1 eetl tapioca bloem
1 eetl Golden Mountain saus

Ingrediënten rijst:
500 gr gekookte rijst
2 eieren
6 teentjes knoflook
3 sjalotten
7 rode rawits
1 eetl Golden mountain saus
2 eetl nam pla (vissaus)
2 eetl nam prik pao (zie recept)
1/2 theel zout
1 eetl limoensap
2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
125 gr broccoli roosjes
1 tomaat
2 groene uien
5 eetl olie

Bereiding:
Snijd de kip in dunne reepjes en meng dit met de bloem en de saus en laat dit 15 minuten intrekken.
Snijd de knoflook en de rawits fijn. Snijd de sjalotten in dunne plakjes. Snijd de uien fijn. Snijd de tomaat in kleine partjes. Klop de eieren op. Verhit wat olie in een koekenpan en bak van de eieren een omelet. Laat deze afkoelen en snijd het dan in dunne reepjes.Verhit in een wok de olie en bak de knoflook voor 30 seconden. Voeg dan de kip toe en bak dit 3 minuten. Voeg vervolgens de sjalotten, de rawitsr en de brocoli toe, gevolgd door de nampla, de golden mountain saus, de nam prik pao, het zout, het limoensap, de palmsuiker en de peper. Dan de rijst toevoegen en alles goed omscheppen. Dan de tomaat, de uien en de omelet toevoegen en nog 3 minuten laten bakken.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Richard · 3 years ago
    Heerlijk recept. goed de voorbereiding volgen en dan ff doorwerken op het moment dat je gaat bakken.

    Ik ben nog wel op zoek naar de wijze waarop ik de kip met de tapiocabloem goed kan bakken zonder dat hij aanbrandt. Heeft iemand hier een tip voor?

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36643353