Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 27 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Pa Lo Khai
kaneelsoep met ei (2pp)

Ingrediënten:
200 ml kippenbouillon
4 gekookte eieren
1 eetl kaneel
100 gr tempe
3 teentjes knoflook
2 peperkorrels
1 theel ketjap manis
1 eetl ketjap asin
1/2 theel zout
1 eetl palmsuiker
1 takje koriander
olie

Bereiding:
Snijd de tempe in dikke plakken. Verhit in een wok de olie en bak de tempe goudbruin. Snijd het dan in kleine stukjes. Verhit in een pan de
bouillon. Wrijf of maal de knoflook, de koriander en de peperkorrels fijn. Verhit in een wok 1 eetl olie en fruit de pasta voor 1 minuut. Voeg dan de
kaneel, de ketjap manis, de ketjap asin, het zout en de suiker toe. Voeg vervolgens de gepelde eieren toe en bak het voor 1 minuut. Voeg dit toe
aan de bouillon samen met de tempe en laat dit zachtjes 35 minuten sudderen.
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42579124