banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 7 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Pa Lo Khai - kaneelsoep met ei (2pp)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pa Lo Khai
kaneelsoep met ei (2pp)

Ingrediënten:
200 ml kippenbouillon
4 gekookte eieren
1 eetl kaneel
100 gr tempe
3 teentjes knoflook
2 peperkorrels
1 theel ketjap manis
1 eetl ketjap asin
1/2 theel zout
1 eetl palmsuiker
1 takje koriander
olie

Bereiding:
Snijd de tempe in dikke plakken. Verhit in een wok de olie en bak de tempe goudbruin. Snijd het dan in kleine stukjes. Verhit in een pan de
bouillon. Wrijf of maal de knoflook, de koriander en de peperkorrels fijn. Verhit in een wok 1 eetl olie en fruit de pasta voor 1 minuut. Voeg dan de
kaneel, de ketjap manis, de ketjap asin, het zout en de suiker toe. Voeg vervolgens de gepelde eieren toe en bak het voor 1 minuut. Voeg dit toe
aan de bouillon samen met de tempe en laat dit zachtjes 35 minuten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 160 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39368530