banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Kua Chap - thaise 5 kruiden soep met rijst chips

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kua Chap
thaise 5 kruiden soep met rijst chips

Ingrediënten:
1250 gr drumsticks/vleugels
1500 ml water
3 teentjes knoflook
1/2 theel ketumbar
1/4 theel witte peper
2 eieren, hardgekookt
1 eetl 5 kruiden poeder
5 eetl kecap manis
4 eetl kecap asin
1 theel palmsuiker
2 theel zout
250 gr tahu/tofu
5 rode rawits
4 eetl azijn
250 gr rijst vlokken (kua chap chips)
olie
water

garnering:
2 lentui
1 bosje koriander

Bereiding:
Snijd de tahu in grote blokjes. Verhit in een wok de olie en bak de tahu bruin. Verhit in een pan 2 eetl olie en bak hierin de kip goudbruin. Voeg dan het water toe. Wrijf of maal de knoflook, de ketumbar en de peper fijn tot een pasta en voeg deze toe. Dan de 5 kruiden, de kecaps, de palmsuiker, het zout en de eiren toevoegen, gevolgd door de tahu en het geheel 30 minuten zachtjes laten sudderen.
Kook de rijst vlokken in 10 minuten gaar in kokend water. Wrijf of maal de rawits fijn tot een pasta en meng dit met de azijn tot een saus. Snijd de lenteui en de koriander fijn.
Schep de rijst vlokken in kommen en schep de soep erover en garneer het met de lenteui en koriander. Serveer de saus erbij.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 195 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40674982