zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Sambal Sere Tabiah - pepers in olie
- Tumis Katjang Pandjang - gestoofde kouseband
- Gule Ikan Bali - viscurry op balinese wijze
- Sambal Lado Hijau 2 - Sambal van groene lomboks
- Miang Kham
- Ayam Kecap Jahe - gebakken kip in een saus van kecap en jahe
- Udang Balado - tijgergarnalen in pittige saus
- Sayur Menir 3 - Sajoer van spinazie en mais
- Sambal Tomat
- Sponscake - luchtige cake
Tom Ga Kai - Kippensoep met mango


Tom Ga Kai
Kippensoep met mango
Kippensoep met mango
Ingrediënten:
1000 ml kippenbouillon (zie recept)
500 gr kipfilet
3 cm gember
1 limoen (sap)
1 serehstengel, gekneusd
1 rode lombok
1 wortel
150 ml kokosmelk
1 mango
garnering:
koriander
Bereiding:
Rasp de gember. Snijd de lombok in ringetjes, de wortel julienne en de kipfilet en de mango in reepjes. Breng de bouillon aan de kook en voeg daar de gember, de sereh, de peper, de wortel, het limoensap en de kip aan toe en stoof dit voor 15 minuten. Voeg dan de kokosmelk en de mango aan toe en stoof dit nog 2 minuten. Serveer bestrooit met gehakte korianderblaadjes.
1000 ml kippenbouillon (zie recept)
500 gr kipfilet
3 cm gember
1 limoen (sap)
1 serehstengel, gekneusd
1 rode lombok
1 wortel
150 ml kokosmelk
1 mango
garnering:
koriander
Bereiding:
Rasp de gember. Snijd de lombok in ringetjes, de wortel julienne en de kipfilet en de mango in reepjes. Breng de bouillon aan de kook en voeg daar de gember, de sereh, de peper, de wortel, het limoensap en de kip aan toe en stoof dit voor 15 minuten. Voeg dan de kokosmelk en de mango aan toe en stoof dit nog 2 minuten. Serveer bestrooit met gehakte korianderblaadjes.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.