zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Kare Daging - currie van rundvlees
- Opor Daging - gestoofd rundvlees
- Terung Santan Cabai Hijau - gestoofde aubergine met kwarteleitjes
- Gado Gado - Gemengde groenten met pindasaus
- Siomay - gestoomde gehakt/gernalen balletjes
- Ossenhaas in ketjap-oestersaus
- Kare Daging - gestoofd rundvlees
- Terik daging - gestoofd rundvlees in kokosmelk
- Cuk Manis - gestoofd gekruid rundvlees met aardappelen
- Jangan sambang - Vis in zure saus
Tom Yum Het - pikante champignonen soep


Tom Yum Het
pikante champignonen soep
pikante champignonen soep
Ingrediënten:
450 gr kastanje champignons
750 ml water
1 serehstengel, gekneusd
4 cm laos, gekneusd
3 kaffir lime blaadjes
3 eetl kecap asin
1 1/2 limoen (sap)
10 gedroogde chilli pepers
Garnering:
1 lente-uitje, gehakt
Bereiding:
Halveer de champignons en knip de lime blaadjes in grove stukken. Verhit in een pan het water en voeg de laos, de sereh, de lime blaadjes en de champignons toe. Kook dit zachtjes totdat de champignons gaar zijn. Voeg dan de kecap, het limoensap en de chilli pepers toe. Schep de soep in kommen en garneer het met de gehakte lente-ui
450 gr kastanje champignons
750 ml water
1 serehstengel, gekneusd
4 cm laos, gekneusd
3 kaffir lime blaadjes
3 eetl kecap asin
1 1/2 limoen (sap)
10 gedroogde chilli pepers
Garnering:
1 lente-uitje, gehakt
Bereiding:
Halveer de champignons en knip de lime blaadjes in grove stukken. Verhit in een pan het water en voeg de laos, de sereh, de lime blaadjes en de champignons toe. Kook dit zachtjes totdat de champignons gaar zijn. Voeg dan de kecap, het limoensap en de chilli pepers toe. Schep de soep in kommen en garneer het met de gehakte lente-ui
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.