Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Tom Yum Het - pikante champignonen soep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tom Yum Het
pikante champignonen soep
Ingrediënten:
450 gr kastanje champignons
750 ml water
1 serehstengel, gekneusd
4 cm laos, gekneusd
3 kaffir lime blaadjes
3 eetl kecap asin
1 1/2 limoen (sap)
10 gedroogde chilli pepers

Garnering:
1 lente-uitje, gehakt

Bereiding:
Halveer de champignons en knip de lime blaadjes in grove stukken. Verhit in een pan het water en voeg de laos, de sereh, de lime blaadjes en de champignons toe. Kook dit zachtjes totdat de champignons gaar zijn. Voeg dan de kecap, het limoensap en de chilli pepers toe. Schep de soep in kommen en garneer het met de gehakte lente-ui
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252600