Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Plamuk Pad Namprik Pao - Inktvis in chili olie

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 

Plamuk Pad Namprik Pao
Inktvis in chili olie


Ingrediënten:
225 gr inktvis
1 sjalot
2 lente uitjes
1 eetl namprik pao (zie recept)
1 eetl kecap asin
3 eetl olie

Bereiding:
Snijd de inktvis in stukjes. Snijd de sjalot fijn en snijd het groen van de lente-uitjes in stukjes. Verhit in een wok de olie en bak hierin de sjalot en de inktvis. Voeg dan de namprik pao, de kecap en de lenteui toe en bak dit op een heet vuur gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42088734