Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Plamuk Pad Namprik Pao - Inktvis in chili olie

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 

Plamuk Pad Namprik Pao
Inktvis in chili olie


Ingrediënten:
225 gr inktvis
1 sjalot
2 lente uitjes
1 eetl namprik pao (zie recept)
1 eetl kecap asin
3 eetl olie

Bereiding:
Snijd de inktvis in stukjes. Snijd de sjalot fijn en snijd het groen van de lente-uitjes in stukjes. Verhit in een wok de olie en bak hierin de sjalot en de inktvis. Voeg dan de namprik pao, de kecap en de lenteui toe en bak dit op een heet vuur gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 58 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025277