banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Pa Tod Rad Sauce Had Horm - gebakken vis met paddestoelensaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pa Tod Rad Sauce Had Horm
gebakken vis met paddestoelensaus

Ingrediënten:
500 gr vis
2 eetl bloem
10 shi take paddestoelen
2 cm jahe
3 eetl kecap asin
1 theel rijstazijn
1 eetl maizena
3 eetl water

Garnering:
chinese kool

Bereiding:
Maak de vis schoon en kerf de vis diagonaal in. Droog de vis af en haal de vis door de bloem. Verhit in een wok de olie en bak de vis rondom bruin, krokant en gaar.
Snijd de shi take in stukjes. Rasp de jahe. Verhit in een pan de kecap, de rijstazijn, de jahe en de shi take en laat dit zachtjes sudderen. Meng de maizena met het water en voeg dit toe en laat het zachtjes sudderen totdat de saus indikt.
Snijd de kool in dunne reepjes en leg deze op een bord. Schep de vis erop en giet de saus erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39980219