Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pa Tod Rad Sauce Had Horm - gebakken vis met paddestoelensaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pa Tod Rad Sauce Had Horm
gebakken vis met paddestoelensaus

Ingrediënten:
500 gr vis
2 eetl bloem
10 shi take paddestoelen
2 cm jahe
3 eetl kecap asin
1 theel rijstazijn
1 eetl maizena
3 eetl water

Garnering:
chinese kool

Bereiding:
Maak de vis schoon en kerf de vis diagonaal in. Droog de vis af en haal de vis door de bloem. Verhit in een wok de olie en bak de vis rondom bruin, krokant en gaar.
Snijd de shi take in stukjes. Rasp de jahe. Verhit in een pan de kecap, de rijstazijn, de jahe en de shi take en laat dit zachtjes sudderen. Meng de maizena met het water en voeg dit toe en laat het zachtjes sudderen totdat de saus indikt.
Snijd de kool in dunne reepjes en leg deze op een bord. Schep de vis erop en giet de saus erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 47 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025277