Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Pa Tod Rad Sauce Had Horm - gebakken vis met paddestoelensaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pa Tod Rad Sauce Had Horm
gebakken vis met paddestoelensaus

Ingrediënten:
500 gr vis
2 eetl bloem
10 shi take paddestoelen
2 cm jahe
3 eetl kecap asin
1 theel rijstazijn
1 eetl maizena
3 eetl water

Garnering:
chinese kool

Bereiding:
Maak de vis schoon en kerf de vis diagonaal in. Droog de vis af en haal de vis door de bloem. Verhit in een wok de olie en bak de vis rondom bruin, krokant en gaar.
Snijd de shi take in stukjes. Rasp de jahe. Verhit in een pan de kecap, de rijstazijn, de jahe en de shi take en laat dit zachtjes sudderen. Meng de maizena met het water en voeg dit toe en laat het zachtjes sudderen totdat de saus indikt.
Snijd de kool in dunne reepjes en leg deze op een bord. Schep de vis erop en giet de saus erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264854