Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Num Prik Aong - pittige dikke vlees/tomaten salsa

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Num Prik Aong
pittige dikke vlees/tomaten salsa


Ingrediënten:
100 gr gehakt
2 tomaten
1 theel asem + 2 eetl water
3 eetl olie
3 eetl nam pla (vissasu)
1 takje koriander
4 cherry tomaten

bumbu:
1 ui
7 teentjes knoflook
1 theel palmsuiker
1 theel zure curry pasta
1 theel kapi pasta
1 theel rode curry pasta
5 rode rawits

Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf of maal de tomaten tot een pasta. Verhit in een wok de olie en bak het vlees rul. Voeg dat de boemboe toe en bak dit 1 minuut. Vervolgens de tomaten toevoegen en dit zachtjes koken tot een saus. Meng dan de nam pla, de palmsuiker, het zout, de asem en het water toe en laat dit nog 1 minuut sudderen. Vervolgens de cherry tomaten toevoegen en serveer het met de koriander blaadjes en gekookte rijst.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 145 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025367