Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Num Prik Aong - pittige dikke vlees/tomaten salsa

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Num Prik Aong
pittige dikke vlees/tomaten salsa


Ingrediënten:
100 gr gehakt
2 tomaten
1 theel asem + 2 eetl water
3 eetl olie
3 eetl nam pla (vissasu)
1 takje koriander
4 cherry tomaten

bumbu:
1 ui
7 teentjes knoflook
1 theel palmsuiker
1 theel zure curry pasta
1 theel kapi pasta
1 theel rode curry pasta
5 rode rawits

Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf of maal de tomaten tot een pasta. Verhit in een wok de olie en bak het vlees rul. Voeg dat de boemboe toe en bak dit 1 minuut. Vervolgens de tomaten toevoegen en dit zachtjes koken tot een saus. Meng dan de nam pla, de palmsuiker, het zout, de asem en het water toe en laat dit nog 1 minuut sudderen. Vervolgens de cherry tomaten toevoegen en serveer het met de koriander blaadjes en gekookte rijst.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411224