Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Por Pei
eenvoudige loempia's met gehakt

ingrediënten:
5 loempia vellen (spring rolls)
50 gr varkensgehakt
2 eetl kecap
1/2 theel peper
30 gr wortel
30 gr soun / glass noodles / cellophane noodles
1 ei
olie
water
 
Bereiding:
Week de soen in heet water voor 20 minuten en laat het daarna goed droog uitlekken. Snijd de wortel julienne. Verhit in een pan 1 eetl olie en bak het gehakt samen met de kecap en de peper rul. Klop het ei op.
Neem wat van het gehakt mengsel en leg daarop wat wortel en soun en vouw of rol het dicht. Plak de rand dicht met wat ei.
Verhit in een pan voldoende olie en frituur de loempias voor 2 minuten en serveer.
 
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577613