Write a comment
Lentho - balletjes van rode bonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Lentho
balletjes van rode bonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr rode soja bonen
50 gr tapioca bloem
2 eetl graspte kokos
1 theel ketumbar
3 sjalotjes
3 teentjes knolflook
1/2 theel peper
zout naar smaak
water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Kook de bonen in het water gaar en laat deze uitlekken. Rooster de kokos droog in een pan goudbruin. Wrijf of maal alle ingrediënten fijn tot een pasta en vorm hiervan balletjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de balletjes krokant.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Sumatra

Uitgave 2019, pagina's 270, ISBN...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Java

Uitgave 2019, pagina's 440, ISBN 978-90-830198-0-2Kuliner...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, de Eilandenboog

Uitgave 2019, pagina's 268, ISBN 978-90-830198-2-6Kuliner...

who is online

We hebben 253 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42251596