Write a comment
Udang Pepes Tergoda - Gestoomde gekruide garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Udang Pepes Tergoda
Gestoomde gekruide garnalen


Bahan-bahan:
500 gr gepelde garnalen
3 takjes peteh bonen
5 groene tomaten
6 salam blaadjes
3 serehstengels
3 cm laos
3 rode lomboks
5 rode rawits
bananen blad

Haluskan:
Bumbu:
6 rode sjalotjes
3 cm jahe
5 kemiri noten
2 theel palmsuiker
1 theel zout
2 teentjes knoflook
2 cm kunyit

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de tomaten in stukjes. Snijd de lomboks en de rawits fijn. Snijd de sereh en de laos fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng alle ingrediënten goed door elkaar. Verdeel het
in 6 porties en verpak dit in bananenblad. Stoom de pakketjes vervolgens in 15 minuten gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Sumatra

Uitgave 2019, pagina's 270, ISBN...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Java

Uitgave 2019, pagina's 440, ISBN 978-90-830198-0-2Kuliner...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, de Eilandenboog

Uitgave 2019, pagina's 268, ISBN 978-90-830198-2-6Kuliner...

who is online

We hebben 99 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454832