vlees met uien
Bahan-bahan:
ingrediënten;
250 gr. runderlappen
3 uien
3 eetl olie
1 theel. sambel trassi
6 eetl. ketjap manis
450 ml kippenbouillon (zie recept)
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de uien in dunne ringen. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees rondom bruin. Voeg dan de bouillon toe en stoof hierin het vlees voor 11/2 uur. Verhit in een andere wok/wadjan 1 eetl olie en fruit hierin de uien lichtbruin. Meng dan de sambel erdoor en voeg het geheel bij het vlees en meng dan de ketjap erdoor. Nog 5 minuten laten sudderen.
ingrediënten;
250 gr. runderlappen
3 uien
3 eetl olie
1 theel. sambel trassi
6 eetl. ketjap manis
450 ml kippenbouillon (zie recept)
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de uien in dunne ringen. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees rondom bruin. Voeg dan de bouillon toe en stoof hierin het vlees voor 11/2 uur. Verhit in een andere wok/wadjan 1 eetl olie en fruit hierin de uien lichtbruin. Meng dan de sambel erdoor en voeg het geheel bij het vlees en meng dan de ketjap erdoor. Nog 5 minuten laten sudderen.