zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Sambal Goreng Kering Tempe - kruidig gebakken tempe
- Rempejek katjang - rijstemeelkoekjes met pinda's
- Telor bumbu bali
- Kue Talam Kelapa - gestoomde kokos custard
- Rabo'ruan - gekruid visvlees uit Kalimantan
- Pempek kates - visdeeg gevuld met gekruide jonge papaya
- Kerang Masak Daun Jeruk - gestoofde mosselen met citrus
- Gule Ikan Bali - vis op balinese wijze
- Sambal Goreng Kering Tempe - kruidig gebakken tempe
- Ares - bananenboomstam in kokosmelksaus
Es timun jeruk nipis - verfrissende komkommer drank met citroen


Es timun jeruk nipis
verfrissende komkommer drank met citroen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 kleine komkommer
4 citroenen
500 ml water
250 gr nata de coco (kokosnoot gelei)
350 gr ijsblokjes
basilicum blaadjes
Bahan pelengkap:
ingrediënten siroop:
250 gr palmsuiker
200 ml water
Cara membuat:
bereiding:
Pers de citroenen uit. Verhit in een pan het water voor de siroop met de palmsuiker en los de suiker op, laat daarna afkoelen. Pureer de komkommer met het water en de siroop tot een gladde massa. Meng de ijsblokjes en de nato de coco erdoor en giet in een glas, garneer met een basilicum blaadje
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.