logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Es timun jeruk nipis
verfrissende komkommer drank met citroen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 kleine komkommer
4 citroenen
500 ml water
250 gr nata de coco (kokosnoot gelei)
350 gr ijsblokjes
basilicum blaadjes
 
Bahan pelengkap:
ingrediënten siroop:
250 gr palmsuiker
200 ml water
 
Cara membuat:
bereiding:
Pers de citroenen uit. Verhit in een pan het water voor de siroop met de palmsuiker en los de suiker op, laat daarna afkoelen. Pureer de komkommer met het water en de siroop tot een gladde massa. Meng de ijsblokjes en de nato de coco erdoor en giet in een glas, garneer met een basilicum blaadje

Add comment

Submit

who is online

We have 57 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180556