Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Es timun jeruk nipis - verfrissende komkommer drank met citroen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Es timun jeruk nipis
verfrissende komkommer drank met citroen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 kleine komkommer
4 citroenen
500 ml water
250 gr nata de coco (kokosnoot gelei)
350 gr ijsblokjes
basilicum blaadjes
 
Bahan pelengkap:
ingrediënten siroop:
250 gr palmsuiker
200 ml water
 
Cara membuat:
bereiding:
Pers de citroenen uit. Verhit in een pan het water voor de siroop met de palmsuiker en los de suiker op, laat daarna afkoelen. Pureer de komkommer met het water en de siroop tot een gladde massa. Meng de ijsblokjes en de nato de coco erdoor en giet in een glas, garneer met een basilicum blaadje
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42248485