Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Sambal lado merah - sambal van petehbonen met gedroogde vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal lado merah
sambal van petehbonen met gedroogde vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 rode lomboks
11 rode rawits
7 petehbonen
4 sjalotjes
2 tomaten
50 gr ikan teri
1 eetl limoensap
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding;
Verhit in een pan de olie en bak de ikan teri bruin en schep deze uit de pan. Wrijf of maal alle ingrediënten fijn tot een pasta en de petehbonen fijn. Bak in dezelfde olie de pasta en de petehbonen voor 4 minuten. Meng dan het limoensap erdoor.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 234 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41902309