banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Buncis Begane - sperziebonen met garnalen in gekruide saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Buncis Begane
sperziebonen met garnalen in gekruide saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr sperziebonen
100 gr garnalen
2 serehstengels
2 salam blaadjes
50 gr geraspte kokos
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
300 ml santen cair
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 kemiri noten
2 cm kunyit
1/2 theel jinten
1/2 theel ketumbar
2 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bonen in de lengte doormidden en maak de garnalen schoon. Rooster de kokos droog in een koekepan en wrijf deze daarna grof. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh en de salam voor 4 minuten. Voeg de garnalen toe en bak deze 2 minuten. Dan de boontjes, de kokos, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Vervolgens de santen toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.


Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39979895