banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Buncis Begane - sperziebonen met garnalen in gekruide saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Buncis Begane
sperziebonen met garnalen in gekruide saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr sperziebonen
100 gr garnalen
2 serehstengels
2 salam blaadjes
50 gr geraspte kokos
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
300 ml santen cair
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 kemiri noten
2 cm kunyit
1/2 theel jinten
1/2 theel ketumbar
2 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bonen in de lengte doormidden en maak de garnalen schoon. Rooster de kokos droog in een koekepan en wrijf deze daarna grof. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh en de salam voor 4 minuten. Voeg de garnalen toe en bak deze 2 minuten. Dan de boontjes, de kokos, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Vervolgens de santen toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.


Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 221 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38858510