1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tape Ketan

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 bol ragi of anders bakkersgist
250 ml water
3 teentjes knoflook, gekneusd
250 g witte of zwarte kleefrijst

Cara membuat:
bereiding:
Maal de rijst zeer grof en zeef dit zodat alleen de grove rijst overblijft. Week de rijst met de knoflook in voldoende water voor een paar uur. Haal de knoflook uit de pan en stoom de rijst gaar. Wrijf of maal de ragi fijn en meng dit met de rijst. Zet de rijst in een afsluitbare kom op een warme plek voor een paar dagen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34881152