1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tape Ketan

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 bol ragi of anders bakkersgist
250 ml water
3 teentjes knoflook, gekneusd
250 g witte of zwarte kleefrijst

Cara membuat:
bereiding:
Maal de rijst zeer grof en zeef dit zodat alleen de grove rijst overblijft. Week de rijst met de knoflook in voldoende water voor een paar uur. Haal de knoflook uit de pan en stoom de rijst gaar. Wrijf of maal de ragi fijn en meng dit met de rijst. Zet de rijst in een afsluitbare kom op een warme plek voor een paar dagen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35399804