1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum
Randy Coenraad
Hoi kokie

Had een kleine vraag voor hoeveel personen is dit recept?
Ik nl 7 eters en andere kee...
Niek Schoonderbeek
vraagje.. 18 rawits?? is dat niet ongelooflijk heet? of valt dat wel mee na het stoven?

@bij het ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tape Ketan

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 bol ragi of anders bakkersgist
250 ml water
3 teentjes knoflook, gekneusd
250 g witte of zwarte kleefrijst

Cara membuat:
bereiding:
Maal de rijst zeer grof en zeef dit zodat alleen de grove rijst overblijft. Week de rijst met de knoflook in voldoende water voor een paar uur. Haal de knoflook uit de pan en stoom de rijst gaar. Wrijf of maal de ragi fijn en meng dit met de rijst. Zet de rijst in een afsluitbare kom op een warme plek voor een paar dagen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 128 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34145454