Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Tape Ketan

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tape Ketan

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 bol ragi of anders bakkersgist
250 ml water
3 teentjes knoflook, gekneusd
250 g witte of zwarte kleefrijst

Cara membuat:
bereiding:
Maal de rijst zeer grof en zeef dit zodat alleen de grove rijst overblijft. Week de rijst met de knoflook in voldoende water voor een paar uur. Haal de knoflook uit de pan en stoom de rijst gaar. Wrijf of maal de ragi fijn en meng dit met de rijst. Zet de rijst in een afsluitbare kom op een warme plek voor een paar dagen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42433068