zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Kuping Dadja - Olifantsoren
- Dadar Kentang - aardappelomelet
- Sate Ayam Bumbu Kemiri - gekruide kipsate
- Gai Haw Bai Toey - gebakken kip in pandanusbladeren
- Tumis Sayur Campur
- Mak Kimchi 막김치 - eenvoudige kimchi
- Tumis Tahu Goreng Kecap Pedas - pittige roerbak van tahu en paprika
- Ikan Goreng Rica - gebakken snapper in een rode saus
- Tahu Boemboe Bali
- Tom yam poh taek - vissoep met zeevruchten
Frikadel Bloemkool - bloemkool koekjes


Frikadel Bloemkool
bloemkool koekjes
bloemkool koekjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 bloemkool, klein
olie
Bahan-bahan beslag:
ingrediënten:
1 ei
2 eetl rijstemeel
1-2 eetl selderij, gehakt
1 theel palmsuiker (gula jawa)
1/2 theel peper
zout naar smaak
1 theel limoensap
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de roosjes van de bloemkool af maar zorg ervoor dat deze niet al te groot zijn. Kluts het ei op en meng de overige ingrediënten voor het beslag er goed doorheen zodat een luchtig beslag gevormd wordt. Schep de bloemkoolroosjes erdoor. Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de bloemkoolroosjes goudbruin. Laat de bloemkoolroosjes even uitlekken op keukenpapier voor het serveren.
ingrediënten:
1 bloemkool, klein
olie
Bahan-bahan beslag:
ingrediënten:
1 ei
2 eetl rijstemeel
1-2 eetl selderij, gehakt
1 theel palmsuiker (gula jawa)
1/2 theel peper
zout naar smaak
1 theel limoensap
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de roosjes van de bloemkool af maar zorg ervoor dat deze niet al te groot zijn. Kluts het ei op en meng de overige ingrediënten voor het beslag er goed doorheen zodat een luchtig beslag gevormd wordt. Schep de bloemkoolroosjes erdoor. Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de bloemkoolroosjes goudbruin. Laat de bloemkoolroosjes even uitlekken op keukenpapier voor het serveren.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.