Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Frikadel Bloemkool - bloemkool koekjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Frikadel Bloemkool
bloemkool koekjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 bloemkool, klein
olie

Bahan-bahan beslag:
ingrediënten:
1 ei
2 eetl rijstemeel
1-2 eetl selderij, gehakt
1 theel palmsuiker (gula jawa)
1/2 theel peper
zout naar smaak
1 theel limoensap

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de roosjes van de bloemkool af maar zorg ervoor dat deze niet al te groot zijn. Kluts het ei op en meng de overige ingrediënten voor het beslag er goed doorheen zodat een luchtig beslag gevormd wordt. Schep de bloemkoolroosjes erdoor. Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de bloemkoolroosjes goudbruin. Laat de bloemkoolroosjes even uitlekken op keukenpapier voor het serveren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 153 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024358