banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 14 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Pindang bening - Vis in zure saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pindang bening
Vis in zure saus
bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr red snapper/makreel
6 sjalotjes
6 teentjes knoflook
3 rode lomboks,
3 rawits
4 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
3 cm laos, gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
1 eetl. asem
2 eetl. water
750 ml water
4 salam blaadjes
1 theel suiker,
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis in moten. Snijd de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes. Meng de asem met de eetl water. Snijd de rawits en lomboks in de lengte doormidden. Breng het water aan de kook en voeg de sjalotten, de knoflook, de lomboks, de rawits, de gember, de laos, de sereh, de asem en de salam aan toe en laat dit zachtjes 4 minuten koken. Voeg dan de vis met de suiker en het zout toe en laat dit nog 6 minuten zachtjes sudderen totdat de vis gaar is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 410 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40094425