logo

Recente Reacties

Base be Sampi
boemboe voor rundvlees gerechten
Bahan-bahan:
Ingrediënten
9 sjalotten
7 teentjes knoflook
5 cm gember
10 cm laos
6 rode pepers
10 kemirienoten
1 eetl korianderzaadjes
1 eetl zwarte peperkorrels
4 eetl fijngehakte gula djawa (palmsuiker)
4 eetl olie
2 salemblaadjes

Haluskan:
Boemboe:

Cara membuat
Bereiding:
Schil en hak/snijd fijn de sjalotten, de knflook, de gember en de laos. Ontdoe de pepers van hun zaadlijsten en hak/snijd deze ook fijn.
Maal of wrijf alle ingrediënten fijn, behalve de olie en salamblaadjes. Verhit de olie in een wadjan/wok. Voeg vervolgens alle ingrediënten en de salam toe en bak dit 5 minuten op middelhoog vuur. Blijven roeren totdat de boemboe goud kleurt. Af laten koelen voordat het gebruik wordt.

Add comment

Submit

who is online

We have 241 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42997258