Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Soto Ikan - vissoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Soto Ikan
vissoep
bahan-bahan:
ingrediënten:
1 cm kunyit (kurkuma)
1500 ml visbouillon
5 sjalotten
1 salamblad
3 tenen knoflook
500 gr. kabeljauw- of schelvisfilet
2 cm laos,gekneusd
150 gr. taugé
2 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
1/2 theel zwarte peper
2 eetl. olie

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster eerst de kunyit en wrijf het daarna fijn. Snijd de sjalotten en de knofllok fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de laos, de gember, de kunyit en de salam voor 3 minuten. Vervolgens de bouillon toevoegen en als deze kookt de vis toevoegen en deze 15 minuten zachtjes stoven totdat deze gaar is en uiteen valt. Dan de tauge toevoegen evenals de peper en serveren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 161 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068998