banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Soto Ikan - vissoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Soto Ikan
vissoep
bahan-bahan:
ingrediënten:
1 cm kunyit (kurkuma)
1500 ml visbouillon
5 sjalotten
1 salamblad
3 tenen knoflook
500 gr. kabeljauw- of schelvisfilet
2 cm laos,gekneusd
150 gr. taugé
2 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
1/2 theel zwarte peper
2 eetl. olie

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster eerst de kunyit en wrijf het daarna fijn. Snijd de sjalotten en de knofllok fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de laos, de gember, de kunyit en de salam voor 3 minuten. Vervolgens de bouillon toevoegen en als deze kookt de vis toevoegen en deze 15 minuten zachtjes stoven totdat deze gaar is en uiteen valt. Dan de tauge toevoegen evenals de peper en serveren.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 111 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40560051