banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 11 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Sate Ayam Kelapa Parut Sangrai - kip sate met geroosterde kokos
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sate Ayam Kelapa Parut Sangrai
kip sate met geroosterde kokos

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr kippendijen
3 eetl kecap manis
1 eetl asam water
100 gr gerapste kokos
1/2 theel zout
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
1 cm jahe
1 theel ketumbar
1 cm laos
1/2 theel palmsuiker
3 kemiri noten
4 teentjes knoflook
1/2 theel peper
4 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding;
Snijd het vlees in lange stukken. Rooster eerst de kokos droog in een koekenpan en pureer het daarna. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten en voeg dan de kokos toe en meng alles goed. Voeg dan de kecap, het asam water en het zout toe evenals de kip en meng goed. Laat dit 15 minuten intrekken. Rijg de kip aan de stokjes en rooster deze daarna goudbruin boven een houtskoolvuurtje.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 159 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38249093