banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Lamskerrie

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Lamskerrie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. lamsvlees
3 sjalotten , fijngehakt
3 teentjes knoflook , uitgeperst
2 rode lomboks , grofgesneden
2 winterpenen , in plakken gesneden
1 groene paprika , in stukjes gesneden
3 cm. gember (jahe/djahe) fijngeraspt
1 theel. vijfkruiden poeder
3 tomaten
1 bouillonblokje
300 ml water
2 eetl. maïzena aangelengd met 2 eetl.water
2 eetl. olie

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit daarin de sjalotten. Voeg dan de gember en de knoflook toe en bak dit 1 minuut mee. Voeg dan het vlees, de wortelen, de vijfkruidenpoeder en het bouillonblokje toe. Bak alles nog 4 minuten door en voeg dan het water en de in stukjes gesneden tomaten toe. Laat het geheel nu 40 minuten sudderen.De paprika en het maïzenapapje toeveogen en dit nog 5 minuten laten stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 279 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39960982