banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 18 hours ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Lamskerrie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. lamsvlees
3 sjalotten , fijngehakt
3 teentjes knoflook , uitgeperst
2 rode lomboks , grofgesneden
2 winterpenen , in plakken gesneden
1 groene paprika , in stukjes gesneden
3 cm. gember (jahe/djahe) fijngeraspt
1 theel. vijfkruiden poeder
3 tomaten
1 bouillonblokje
300 ml water
2 eetl. maïzena aangelengd met 2 eetl.water
2 eetl. olie

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit daarin de sjalotten. Voeg dan de gember en de knoflook toe en bak dit 1 minuut mee. Voeg dan het vlees, de wortelen, de vijfkruidenpoeder en het bouillonblokje toe. Bak alles nog 4 minuten door en voeg dan het water en de in stukjes gesneden tomaten toe. Laat het geheel nu 40 minuten sudderen.De paprika en het maïzenapapje toeveogen en dit nog 5 minuten laten stoven.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36338138