Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Lamskerrie

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Lamskerrie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. lamsvlees
3 sjalotten , fijngehakt
3 teentjes knoflook , uitgeperst
2 rode lomboks , grofgesneden
2 winterpenen , in plakken gesneden
1 groene paprika , in stukjes gesneden
3 cm. gember (jahe/djahe) fijngeraspt
1 theel. vijfkruiden poeder
3 tomaten
1 bouillonblokje
300 ml water
2 eetl. maïzena aangelengd met 2 eetl.water
2 eetl. olie

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit daarin de sjalotten. Voeg dan de gember en de knoflook toe en bak dit 1 minuut mee. Voeg dan het vlees, de wortelen, de vijfkruidenpoeder en het bouillonblokje toe. Bak alles nog 4 minuten door en voeg dan het water en de in stukjes gesneden tomaten toe. Laat het geheel nu 40 minuten sudderen.De paprika en het maïzenapapje toeveogen en dit nog 5 minuten laten stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 180 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030094