1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Piendang Ayam

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kip
2 sjalotten
2 rode lomboks
1 theel asem
1 theel trasie
zout naar smaak
4 eetl water
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
1 cm laos
1 serehstengel
2 theel ketumbar
1 theel jinten

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kip in stukken en de sjalotten en de lomboks fijn. Meng de asem met 2 eetl water en ook de trassi met 2 eetl water. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe, de sjalotten en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de kip toe en bak dit zachtjes mee voor 5 minuten. Voeg dan het asemwater en de trassiwater toe en stoof de kip verder afgesloten gaar.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35774233