Logon3

zoeken

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Piendang Ayam
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Piendang Ayam

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kip
2 sjalotten
2 rode lomboks
1 theel asem
1 theel trasie
zout naar smaak
4 eetl water
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
1 cm laos
1 serehstengel
2 theel ketumbar
1 theel jinten

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kip in stukken en de sjalotten en de lomboks fijn. Meng de asem met 2 eetl water en ook de trassi met 2 eetl water. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe, de sjalotten en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de kip toe en bak dit zachtjes mee voor 5 minuten. Voeg dan het asemwater en de trassiwater toe en stoof de kip verder afgesloten gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 107 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40794814