Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Piendang Ayam

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Piendang Ayam

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kip
2 sjalotten
2 rode lomboks
1 theel asem
1 theel trasie
zout naar smaak
4 eetl water
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
1 cm laos
1 serehstengel
2 theel ketumbar
1 theel jinten

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kip in stukken en de sjalotten en de lomboks fijn. Meng de asem met 2 eetl water en ook de trassi met 2 eetl water. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe, de sjalotten en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de kip toe en bak dit zachtjes mee voor 5 minuten. Voeg dan het asemwater en de trassiwater toe en stoof de kip verder afgesloten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 131 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42108141