1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Piendang Ayam

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kip
2 sjalotten
2 rode lomboks
1 theel asem
1 theel trasie
zout naar smaak
4 eetl water
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
1 cm laos
1 serehstengel
2 theel ketumbar
1 theel jinten

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kip in stukken en de sjalotten en de lomboks fijn. Meng de asem met 2 eetl water en ook de trassi met 2 eetl water. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe, de sjalotten en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de kip toe en bak dit zachtjes mee voor 5 minuten. Voeg dan het asemwater en de trassiwater toe en stoof de kip verder afgesloten gaar.

who is online

We hebben 146 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34994879