logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sambal Goreng Pedas 
pittig gebakken boontjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr boontjes/kousenband
10 spiermagen
4 tomaten
250 ml kippenbouillon (zie recept)
30 petai/peteh bonen
9 sjalotjes
12 rode lomboks
2 theel zout
olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de spiermagen gaar. Schep het uit de pan en snijd deze fijn. Snijd de boontjes in stukken. Snijd de petai in vieren. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes en de lomboks in dunne reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes voor 6 minuten. Dan de lomboks, de petai, de spiermagen en het zout toevoegen. Vervolgens de boontjes erdoor mengen.
Vervolgens de bouillon toevoegen en kook het verder gaar en totdat het vocht is geabsorbeerd. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 76 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44154341