gestoomde cake
Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr zelfrijzend bakmeel
225 gr bloem
225 gr witte basterdsuiker
2 pakjes vannillesuiker
3 eieren
250 ml bronwater*
Cara membuat:
bereiding:
Klop de eieren met de suikers totdat het geheel goed romig is. Meng dan het meel, de bloem en het water erdoor heen en klop dit tot een luchtige massa. Giet de massa in een stoompan, als het water kookt, en stoom het gerecht in 1 uur gaar. Bekleed eerst wel de stoompan van binnen met folie
* het bronwater moet wel koolzuur bevatten. Een alternatief is 7-up gebruiken, maar gebruik dan wel wat minder suiker.
ingrediënten:
450 gr zelfrijzend bakmeel
225 gr bloem
225 gr witte basterdsuiker
2 pakjes vannillesuiker
3 eieren
250 ml bronwater*
Cara membuat:
bereiding:
Klop de eieren met de suikers totdat het geheel goed romig is. Meng dan het meel, de bloem en het water erdoor heen en klop dit tot een luchtige massa. Giet de massa in een stoompan, als het water kookt, en stoom het gerecht in 1 uur gaar. Bekleed eerst wel de stoompan van binnen met folie
* het bronwater moet wel koolzuur bevatten. Een alternatief is 7-up gebruiken, maar gebruik dan wel wat minder suiker.