logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Sayur Lodeh 3
eenvoudige Sajoer lodeh
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr spitskool
200 gr Sperziebonen
200 gr rebung (bamboespruiten)
1 theel zout
1 ui
4 teentjes knoflook
1 theel trassie
3 cm Laos, gekneusd
3 Salamblaadjes
1 groene lombok
440 ml kokosmelk
100 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de groenten in stukjes en blancheer deze kort in water. Snijd de ui en de knoflook fijn. Snijd de lombok in dunne ringetjes. Verhit in een wok/wadjan het water en voeg daar de uii, de knoflook, de trassie, de laos, de lombok en de salam aan toe. Als het water kookt de kokosmelk toevoegen gevolgd door de groenten en het zout en stoof het geheel verder gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 49 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44391875