1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 24 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sayur lodeh 4
Sajoer lodeh
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 sjalotten
2 groene lombok
3 theel trassie
3 teentjes knoflook
4 cm laos
6 salambladeren
200 ml kokosmelk
50 gr petehbonen
1 eetl gerapste gula jawa (palmsuiker)
1/2 spitskool
50 gr bamboescheuten
50 gr kouseband
1/2 terong (aubergine)
500 ml runderbouillon (zie recept)
peper en zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de terong in blokjes, de rebung in reepjes en de spitskool fijn. Snbijd de sjalotten in dunne plakjes en de lombok in dunne reepjes. Snijd de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de bouillon en voeg daar de knoflook, de lombok, de trassi, de laos, de suiker, de salam en de sjalotten aan toe evenals de kokosmelk. Als het kookt de groenten toevoegen en deze langzaam bijna gaar stoven. Vervolgens de petehbonen toevoegen en het geheel gaar stoven. Dan het zout en de peper er door heen roeren en serveren.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 39 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35971554