Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Sayur lodeh 4 - Sajoer lodeh

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Sayur lodeh 4
Sajoer lodeh
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 sjalotten
2 groene lombok
3 theel trassie
3 teentjes knoflook
4 cm laos
6 salambladeren
200 ml kokosmelk
50 gr petehbonen
1 eetl gerapste gula jawa (palmsuiker)
1/2 spitskool
50 gr bamboescheuten
50 gr kouseband
1/2 terong (aubergine)
500 ml runderbouillon (zie recept)
peper en zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de terong in blokjes, de rebung in reepjes en de spitskool fijn. Snbijd de sjalotten in dunne plakjes en de lombok in dunne reepjes. Snijd de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de bouillon en voeg daar de knoflook, de lombok, de trassi, de laos, de suiker, de salam en de sjalotten aan toe evenals de kokosmelk. Als het kookt de groenten toevoegen en deze langzaam bijna gaar stoven. Vervolgens de petehbonen toevoegen en het geheel gaar stoven. Dan het zout en de peper er door heen roeren en serveren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42433068