banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 2 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 2 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Icon Write a comment
Sayur Lodeh Bandung - groenten met vlees en garnalen

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sayur Lodeh Bandung
groenten met vlees en garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1500 ml runderbouillon
250 gr varkensvlees
5 sjalotten
2 teentjes knoflook
1 theel asem
1/2 witte kool
150 gr tauge
100 gr garnalen
250 gr kouseband
10 wortelen
2 salam blaadjes
3 cm kencur
225 ml kokosmelk
zout naar smaak
peper naar smaak
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes, de sjalotten en de knoflook fijn en de kool in reepjes. Snijd de wortelen in plakjes. snijd de kouseband in stukjes.
Kook de bouillon in een pas met het vlees, de kencur, de salam zachtjes voor 1 uur. Verhit in een wok de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de garnalen voor 3 minuten. Voeg deze bij de bouillon samen met de groenten. Voeg dan de asem en de kokosmelk toe en laat dit alles zachtjes gaar sudderen. Voeg de tauge op het laatst toe.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 50 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36805049