banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sayur Lodeh Bandung - groenten met vlees en garnalen

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sayur Lodeh Bandung
groenten met vlees en garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1500 ml runderbouillon
250 gr varkensvlees
5 sjalotten
2 teentjes knoflook
1 theel asem
1/2 witte kool
150 gr tauge
100 gr garnalen
250 gr kouseband
10 wortelen
2 salam blaadjes
3 cm kencur
225 ml kokosmelk
zout naar smaak
peper naar smaak
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes, de sjalotten en de knoflook fijn en de kool in reepjes. Snijd de wortelen in plakjes. snijd de kouseband in stukjes.
Kook de bouillon in een pas met het vlees, de kencur, de salam zachtjes voor 1 uur. Verhit in een wok de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de garnalen voor 3 minuten. Voeg deze bij de bouillon samen met de groenten. Voeg dan de asem en de kokosmelk toe en laat dit alles zachtjes gaar sudderen. Voeg de tauge op het laatst toe.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 53 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40592459