Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tenggiri Jaya Wijaya - makreel in gekruide saus uit Papua

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tenggiri Jaya Wijaya
makreel in gekruide saus uit Papua

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr makreel
350 ml dikke kokosmelk (kental)
25 gr kemangi
2 eetl asamwater
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
7 sjaltojes
5 teentjes knoflook
4 kemiri noten
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en kerf de vis aan beide zijden in. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe en breng al roerend aan de kook. Dan de vis en het asamwater toevoegen en stoof de vis langzaam gaar. Meng dan de kemangi erdoor en nog even laten sudderen. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 30 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025245