Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Tenggiri Jaya Wijaya - makreel in gekruide saus uit Papua

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tenggiri Jaya Wijaya
makreel in gekruide saus uit Papua

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr makreel
350 ml dikke kokosmelk (kental)
25 gr kemangi
2 eetl asamwater
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
7 sjaltojes
5 teentjes knoflook
4 kemiri noten
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en kerf de vis aan beide zijden in. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe en breng al roerend aan de kook. Dan de vis en het asamwater toevoegen en stoof de vis langzaam gaar. Meng dan de kemangi erdoor en nog even laten sudderen. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 263 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42248336