logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Buncis Tumis Tauco 
roerbak van sperziebonen met gezouten sojabonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr sperziebonen
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel tauco (gezouten sojabonen)
1 eetl palmsuiker
1 tomaat
5 rode lomboks
2 sereh stengels
4 salam blaadjes
1/2 eetl kecap manis
250 ml water
3 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sperziebonen schuin in stukken, de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lomboks in dunne reepjes en de tomaat in partjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de tauco en de palmsuiker toe en bak dit 1 minuut. Dan de tomaat, de lomboks, de sereh en de salam toevoegen en bak dit 1 minuut. Vervolgens de sperziebonen toevoegen en schep dit goed door elkaar. Vervolgens het water en de kecap toevoegen en bak het geheel nog 2 minuten.
 
 

Add comment

Submit

who is online

We have 87 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44175871