banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 15 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Buncis Tumis Tauco - roerbak van sperziebonen met gezouten sojabonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Buncis Tumis Tauco 
roerbak van sperziebonen met gezouten sojabonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr sperziebonen
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel tauco (gezouten sojabonen)
1 eetl palmsuiker
1 tomaat
5 rode lomboks
2 sereh stengels
4 salam blaadjes
1/2 eetl kecap manis
250 ml water
3 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sperziebonen schuin in stukken, de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lomboks in dunne reepjes en de tomaat in partjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de tauco en de palmsuiker toe en bak dit 1 minuut. Dan de tomaat, de lomboks, de sereh en de salam toevoegen en bak dit 1 minuut. Vervolgens de sperziebonen toevoegen en schep dit goed door elkaar. Vervolgens het water en de kecap toevoegen en bak het geheel nog 2 minuten.
 
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 238 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40100214