1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Opor 2
Kip in kokosmelksaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1000 gr)
2 serehstengels, gekneusd
4 eetl. olie
3 salam blad
750 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 theel, suiker
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
7 kemirinoten
3 theel, ketumbar
1 theel, jinten
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
4 cm gember (jahe/djahé)
3 cm kunyit (kurkuma)
3 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de kip, de salam en de sereh toe en bak dit alles 5 minuten. Vervolgens de suiker, het zout en de kokosmelk toevoegen en laat het geheel 40 minuten zachtjes sudderen totdat de kip gaar is.

who is online

We hebben 105 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34894119