1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Opor 2
Kip in kokosmelksaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1000 gr)
2 serehstengels, gekneusd
4 eetl. olie
3 salam blad
750 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 theel, suiker
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
7 kemirinoten
3 theel, ketumbar
1 theel, jinten
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
4 cm gember (jahe/djahé)
3 cm kunyit (kurkuma)
3 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de kip, de salam en de sereh toe en bak dit alles 5 minuten. Vervolgens de suiker, het zout en de kokosmelk toevoegen en laat het geheel 40 minuten zachtjes sudderen totdat de kip gaar is.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 212 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35382252