1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Ayam Opor
kruidige, gestoofde kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 serehstengel
2 salamblaadjes
1 theel asem
1 theel gula jawa (palmsuiker)
5 jeruk purutblaadjes
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
1500 ml water

Haluskan:
boemboe:
4 kemiri noten
1 1/2 theel ketumbar
1 theel trassi bakar
3 cm laos
5 sjalotten
3 teentjes knoflook

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf hiermee de kip in en laat het 30 minuten intrekken. Verhit het water in een pan en voeg de kip toe. Als het water kookt de sereh, de asem, de salam, de jeruk purut en de palmsuiker toevoegen en dit 15 minuten zachtjes laten stoven.
Dan de kokosmelk en het zout toevoegen en dit nog 25 minuten zachtjes laten stoven totdat de kip gaar is en de saus is ingedikt. Eventueel nog wat water toevoegen als het te droog wordt.

who is online

We hebben 128 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35001566