lamskoteletten
Bahan-bahan:
Benodigdheden:
4 lamskoteletten,
Haluskan:
boemboe:
1/4 theel. versgemalen peper
5 teentjes knoflook
1/2 theel. zout
3 cm gember (jahe/djahé)
1 theel. asem
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf de koteletten in met de boemboe en laat dit minimaal 2 uur marineren.
Rooster de koteletten dan boven een houtskoolvuurtje gaar en bruin ( 5 minuten per kant)
Benodigdheden:
4 lamskoteletten,
Haluskan:
boemboe:
1/4 theel. versgemalen peper
5 teentjes knoflook
1/2 theel. zout
3 cm gember (jahe/djahé)
1 theel. asem
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf de koteletten in met de boemboe en laat dit minimaal 2 uur marineren.
Rooster de koteletten dan boven een houtskoolvuurtje gaar en bruin ( 5 minuten per kant)