zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Cumu-Cumi Asin Daun Kemangi - gebakken gezouten inktvis met kemangi
- Ora aré van udang - roerei met garnalen
- Sup Ikan Nila - vissoep met tilapia
- Kai Look Kui - pittige eieren
- Loempoek - lumpuk - gebakken lever
- Sup Ayam Kampung - gekruide kippensoep
- Perkedel Singkong - gekruide cassave balletjes
- Sarabi - pannenkoeken met kokossaus
- Ayam Goreng Bumbu Empal - gebakken gekruide zoete kip
- Mangut - mangoet van rode poon
Anak Domba Bakar - lamskoteletten


Anak Domba Bakar
lamskoteletten
lamskoteletten
Bahan-bahan:
Benodigdheden:
4 lamskoteletten,
Haluskan:
boemboe:
1/4 theel. versgemalen peper
5 teentjes knoflook
1/2 theel. zout
3 cm gember (jahe/djahé)
1 theel. asem
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf de koteletten in met de boemboe en laat dit minimaal 2 uur marineren.
Rooster de koteletten dan boven een houtskoolvuurtje gaar en bruin ( 5 minuten per kant)
Benodigdheden:
4 lamskoteletten,
Haluskan:
boemboe:
1/4 theel. versgemalen peper
5 teentjes knoflook
1/2 theel. zout
3 cm gember (jahe/djahé)
1 theel. asem
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf de koteletten in met de boemboe en laat dit minimaal 2 uur marineren.
Rooster de koteletten dan boven een houtskoolvuurtje gaar en bruin ( 5 minuten per kant)
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.