banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Masak Sepit Sumatra - gekruid gestoofd rundvlees uit Sumatra
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Masak Sepit Sumatra
gekruid gestoofd rundvlees uit Sumatra

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
2 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1/2 theel peper
3 kruidnagels
1/4 theel nootmuskaat
2 cm kaneel
1 sereh/citroengrass, witte deel
1/2 eetl zout
1 theel palmsuiker
600 ml kokosmelk
1 eetl asamwater
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 cm kunyit
3 rode lomboks
1 rode rawit
4 teentjes knoflook
5 sjalotjes
2 cm jahe
1 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Meng het vlees samen met de ketumbar, de jinten, de peper, de kruidnagels, de kaneel en de nootmuskaat en laat dit 30 minuten intekken.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh voor 4 minuten. Voeg dan het vlees met de kruiden toe en bak het totdat het vlees van kleur verandert.
Dan de kokosmelk, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het vlees zachtjes gaar en totdat de saus is ingedikt. Schep dan het asamwater erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 192 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40564705