banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Bebek Lada Hitam - gestoofde eend in een pittige pepersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bebek Lada Hitam
gestoofde eend in een pittige pepersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend
2 limoenen, sap
9 teentjes knoflook
4 cm jahe
1 theel zout
2 eetl olie
600 ml water
1 eetl kecap asin
2 eetl kecap manis
1 eetl oestersaus
1 theel saus sambal (zie recept)
1/2 groene paprika
3 rode lomboks
1 eetl zwarte peper
1 ui
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf 6 teentjes knoflook fijn tot een pasta en hak de overige fijn. Rasp de jahe. Snijd de paprika in dunne reepjes. Ontpit de lomboks en snijd deze daarna in reepjes. Snijd de ui in stukjes. Maal de peper grof.
Maak de eend schoon en verwijder de kop en de poten. Wrijf de eend in met de gehakte knoflook, het limoensap, het zout en de jahe en laat dit 15 minuten intrekken.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de eend toe en bak todat deze van kleur verandert.
Voeg dan het water, de kecaps, de oestersaus en de saus sambal toe en kook totdat de eend gaar is geworden en de saus is ingedikt. Voeg dan de paprika, de lomboks, de ui en de peper toe en roer goed. Laat het nog even koken totdat alles gaar is geworden. Serveer.




Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 199 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689610