Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Bebek Lada Hitam
gestoofde eend in een pittige pepersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend
2 limoenen, sap
9 teentjes knoflook
4 cm jahe
1 theel zout
2 eetl olie
600 ml water
1 eetl kecap asin
2 eetl kecap manis
1 eetl oestersaus
1 theel saus sambal (zie recept)
1/2 groene paprika
3 rode lomboks
1 eetl zwarte peper
1 ui
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf 6 teentjes knoflook fijn tot een pasta en hak de overige fijn. Rasp de jahe. Snijd de paprika in dunne reepjes. Ontpit de lomboks en snijd deze daarna in reepjes. Snijd de ui in stukjes. Maal de peper grof.
Maak de eend schoon en verwijder de kop en de poten. Wrijf de eend in met de gehakte knoflook, het limoensap, het zout en de jahe en laat dit 15 minuten intrekken.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de eend toe en bak todat deze van kleur verandert.
Voeg dan het water, de kecaps, de oestersaus en de saus sambal toe en kook totdat de eend gaar is geworden en de saus is ingedikt. Voeg dan de paprika, de lomboks, de ui en de peper toe en roer goed. Laat het nog even koken totdat alles gaar is geworden. Serveer.




who is online

We hebben 137 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573580