Laatst gelezen
- Daging Belacang - Gekruid gerookt rundvlees
- Lombok Isi - gevulde lomboks
- Ayam Bakar Padang - gekruide gebakken geurende kip uit Padang
- Daging smoor - Gestoofd rundvlees
- Annatto olie
- Babi garo rica - Gestoofd varkensvlees
- Ambyachi Kadi - mango kip curry
- Ayam Goreng Kuning - geel gebakken kip
- Ayam Besengek
- Gulai Bebek - gestoofde eend in kruidige saus
Recente reacties

2 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten
@Rens: in het algemeen voor 4 personen
@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.

11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan
minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.


1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))
Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt.
Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt.

@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
meest gelezen
- Rendang - rendang van rundvlees
- Daging smoor - Gestoofd rundvlees
- Nasi Goreng - Gebakken rijst
- Babi ketjap
- Sayur Lodeh 3 - eenvoudige Sajoer lodeh
- Sambal goreng telor - Sambal goreng ei
- Pepesan Ikan Kembung - pepesan van makreel
- Bami goreng - gebakken mie
- Spekkoek - Indische in laagjes gebakken cake
- Sponscake - luchtige cake