Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Sambal bubuk kering katjang idjoe

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal bubuk kering katjang idjoe

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr katjang idjoe
3 lomboks
3/4 theel kencur
1 theel trassi
3 jeruk purut blaadjes

Cara membuat:
bereiding:
Bak eerst de kantang idjoe droog en hak/snijd deze daarna fijn evenals de lomboks. Wrijf of maal de kantajnag idjoe samen met de lomboks, het zout, de trassi en de jerut purut tot een pasta
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 373 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42108141