zoeken
Recente reacties

23 hours ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Laatst gelezen
- Konro Makassar -rundvleessoep
- Rawon Jawa Timur - zwarte rundvlees soep op Oost-Javaanse wijze
- Kippenbouillon 2
- Rujak petis
- Sambal Nyuh - Sambal met kokos
- Oseng-Oseng Jamur - gebakken gekruide paddestoelen
- Bami godok
- Acar Biet 3 - atjar
- Tumis Tauge Teri Nasi - roerbak van tauge met ansjovis
- Ayam Paniki Ternate - Gestoofde kip
Telor asin - zoute eieren


Telor asin
zoute eieren
zoute eieren
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eendeneieren of 8 kippeneieren
500 gr zeezout
2000 ml water
Cara membuat:
Bereiding:
Breng en water aan de kook en los het zout op in het water. Laat het water vervolgens afkoelen. Leg de eieren in een afsluitbare pot en giet het zoute water over de eieren. Sluit de pot en laat dit 3 weken staan. Kook vervolgens de eieren met schoon water in 15 minuten hard. Pel daarna de eieren en snijd deze in de lengte doormidden. Serveer.
ingrediënten:
6 eendeneieren of 8 kippeneieren
500 gr zeezout
2000 ml water
Cara membuat:
Bereiding:
Breng en water aan de kook en los het zout op in het water. Laat het water vervolgens afkoelen. Leg de eieren in een afsluitbare pot en giet het zoute water over de eieren. Sluit de pot en laat dit 3 weken staan. Kook vervolgens de eieren met schoon water in 15 minuten hard. Pel daarna de eieren en snijd deze in de lengte doormidden. Serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.