1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Suwir Serai
gestoofde kip met citroengras

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr kipfilet
3 sereh stengels
2 pandan blad
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
200 ml kippenbouillon (zie recept)
olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 rode rawits
3 kemiri noten
 
Cara membuat
bereiding:
Verhit in een pan wat olie en bak de kip zachtjes rose. Laat afkoelen en versnipper het dan. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd/trek de pandan bladeren in stukken.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu samen met de sereh en de pandan voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak dit 2 minuten. Dan de bouillon, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat alles gaar is geworden.
 

who is online

We hebben 134 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34994758