Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Suwir Pedas - Pittige reepjes kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Ayam Suwir Pedas
Pittige reepjes kip


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
250 kipfiler
1 sereh stengel
1 salam blad
2 jeruk purut blaadjes
1 eetl asem
100 ml kippenbouillon (zie recept)
1/2 tomaat
2 eetl olie
water

Haluskan:
Bumbu:
3 kleine sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 rode rawits
1/2 theel peper
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker

Cara memebuat:
Bereiding:
Verhit in een pan het water en kook hierin het vlees gaar. Haal het vlees eruit en trek het met een vork uit elkaar. Snijd de tomaat fijn Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 2 minuten. Voeg dan de sereh, de salam, de jeruk purut, de asem, de tomaat en het vlees toe en bak dit 3 minuten. Vervolgens de bouillon toevoegen en het geheel zachtjes laten bakken totdat het vocht is opgenomen of verdampt.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 650 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40915735