1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ayam Suwir Pedas
Pittige reepjes kip


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
250 kipfiler
1 sereh stengel
1 salam blad
2 jeruk purut blaadjes
1 eetl asem
100 ml kippenbouillon (zie recept)
1/2 tomaat
2 eetl olie
water

Haluskan:
Bumbu:
3 kleine sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 rode rawits
1/2 theel peper
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker

Cara memebuat:
Bereiding:
Verhit in een pan het water en kook hierin het vlees gaar. Haal het vlees eruit en trek het met een vork uit elkaar. Snijd de tomaat fijn Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 2 minuten. Voeg dan de sereh, de salam, de jeruk purut, de asem, de tomaat en het vlees toe en bak dit 3 minuten. Vervolgens de bouillon toevoegen en het geheel zachtjes laten bakken totdat het vocht is opgenomen of verdampt.

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34994879