1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ayam Suwir Pedas
Pittige reepjes kip


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
250 kipfiler
1 sereh stengel
1 salam blad
2 jeruk purut blaadjes
1 eetl asem
100 ml kippenbouillon (zie recept)
1/2 tomaat
2 eetl olie
water

Haluskan:
Bumbu:
3 kleine sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 rode rawits
1/2 theel peper
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker

Cara memebuat:
Bereiding:
Verhit in een pan het water en kook hierin het vlees gaar. Haal het vlees eruit en trek het met een vork uit elkaar. Snijd de tomaat fijn Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 2 minuten. Voeg dan de sereh, de salam, de jeruk purut, de asem, de tomaat en het vlees toe en bak dit 3 minuten. Vervolgens de bouillon toevoegen en het geheel zachtjes laten bakken totdat het vocht is opgenomen of verdampt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34253771