banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 7 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 8 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 9 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Ayam Suwir Pedas - Pittige reepjes kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ayam Suwir Pedas
Pittige reepjes kip


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
250 kipfiler
1 sereh stengel
1 salam blad
2 jeruk purut blaadjes
1 eetl asem
100 ml kippenbouillon (zie recept)
1/2 tomaat
2 eetl olie
water

Haluskan:
Bumbu:
3 kleine sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 rode rawits
1/2 theel peper
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker

Cara memebuat:
Bereiding:
Verhit in een pan het water en kook hierin het vlees gaar. Haal het vlees eruit en trek het met een vork uit elkaar. Snijd de tomaat fijn Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 2 minuten. Voeg dan de sereh, de salam, de jeruk purut, de asem, de tomaat en het vlees toe en bak dit 3 minuten. Vervolgens de bouillon toevoegen en het geheel zachtjes laten bakken totdat het vocht is opgenomen of verdampt.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 332 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37716319