Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Tjolo-Tjolo - gebakken vis in een pittige ketjapsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tjolo-Tjolo
gebakken vis in een pittige ketjapsaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr makreel (2 stuks)
zout naar smaak
1 eetl. asem
6 sjalotten
1 rode lombok
3 rode rawits
7 eetl olie
7 eetl ketjap manis
1 eetl. citroensap

Cara membuat:
bereiding:
Meng het zout door de asem en wrijf hiermee de makrelen in en laat het 40 minuten marineren. Snijd de sjalotten fijn en de lombok in ringetjes en de rawits in dunne reepjes.
Verhit de olie in een wok/wadjan en bak de makrelen in 15 minuten bruin en gaar. Schep de makrelen uit de wok/wadjan en giet de olie op 1 eetl na uit de wok/wadjan. Fruit in deze olie de sjalotten met de lombok en de rawits voor 3 minuten. Voeg dan de ketjap en het citroensap toe en serveer de saus bij de vis.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 123 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42431385