1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Taoco Cabai Hijau
groene pittige kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
3 teentjes knoflook
5 sjalotjes
2 salam blaadjes
2 sereh stengels
3 groene lomboks
4 groene tomaten
2 eetl tauco asin
1/4 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel kecap asin
500 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 10 stukken. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalotjes fijn. Snijd de lomboks en de tomaten fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de salam en de sereh voor 4 minuten. Voeg dan de lomboks en de tomaten toe en bak deze zacht. Voeg dan de tauco en de kip toe en bak deze rondom bruin. Vervolgens het zout, de peper, de palmsuiker en de kecap toevoegen en meng goed. Voeg dan het water toe en kook het geheel zachtjes gaar.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 111 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34812898