Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 13 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Ayam Taoco Cabai Hijau - groene pittige kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Taoco Cabai Hijau
groene pittige kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
3 teentjes knoflook
5 sjalotjes
2 salam blaadjes
2 sereh stengels
3 groene lomboks
4 groene tomaten
2 eetl tauco asin
1/4 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel kecap asin
500 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 10 stukken. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalotjes fijn. Snijd de lomboks en de tomaten fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de salam en de sereh voor 4 minuten. Voeg dan de lomboks en de tomaten toe en bak deze zacht. Voeg dan de tauco en de kip toe en bak deze rondom bruin. Vervolgens het zout, de peper, de palmsuiker en de kecap toevoegen en meng goed. Voeg dan het water toe en kook het geheel zachtjes gaar.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 153 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41435876