Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ayam Taoco Cabai Hijau
groene pittige kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
3 teentjes knoflook
5 sjalotjes
2 salam blaadjes
2 sereh stengels
3 groene lomboks
4 groene tomaten
2 eetl tauco asin
1/4 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel kecap asin
500 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 10 stukken. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalotjes fijn. Snijd de lomboks en de tomaten fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de salam en de sereh voor 4 minuten. Voeg dan de lomboks en de tomaten toe en bak deze zacht. Voeg dan de tauco en de kip toe en bak deze rondom bruin. Vervolgens het zout, de peper, de palmsuiker en de kecap toevoegen en meng goed. Voeg dan het water toe en kook het geheel zachtjes gaar.
 

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573536