banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
IconWrite a comment
Ayam Taoco Cabai Hijau - groene pittige kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Taoco Cabai Hijau
groene pittige kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
3 teentjes knoflook
5 sjalotjes
2 salam blaadjes
2 sereh stengels
3 groene lomboks
4 groene tomaten
2 eetl tauco asin
1/4 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel kecap asin
500 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 10 stukken. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalotjes fijn. Snijd de lomboks en de tomaten fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de salam en de sereh voor 4 minuten. Voeg dan de lomboks en de tomaten toe en bak deze zacht. Voeg dan de tauco en de kip toe en bak deze rondom bruin. Vervolgens het zout, de peper, de palmsuiker en de kecap toevoegen en meng goed. Voeg dan het water toe en kook het geheel zachtjes gaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38498666