logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Ayam Taoco Cabai Hijau
groene pittige kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
3 teentjes knoflook
5 sjalotjes
2 salam blaadjes
2 sereh stengels
3 groene lomboks
4 groene tomaten
2 eetl tauco asin
1/4 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel kecap asin
500 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 10 stukken. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalotjes fijn. Snijd de lomboks en de tomaten fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de salam en de sereh voor 4 minuten. Voeg dan de lomboks en de tomaten toe en bak deze zacht. Voeg dan de tauco en de kip toe en bak deze rondom bruin. Vervolgens het zout, de peper, de palmsuiker en de kecap toevoegen en meng goed. Voeg dan het water toe en kook het geheel zachtjes gaar.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 143 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44154395