zoeken
Recente reacties

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Kakap Goreng Kecap - zeebaars in kecap saus
- Rendang Jeroan Ayam - Rendang van kip resten
- Ayam Goreng Air Kelapa - gemarineerde gestoofde gebakken kip
- Ikan Kuah Belimbing - gestoofde vis in gekruide bouillon
- Gulai Ayam - kip in een curry saus
- Sapi Kerrie - rundvlees met kerrie
- Sambal Lombok 2
- Sambal kemiri 2 - Sambal met kemirinootjes
- Phat Phet Tua Fak Jao - rundvlees met kouseband
- Sate Ayam Ubud - kipsate uit Bali
Ayam Taoco - gekruide drumsticks


Ayam Taoco
gekruide drumsticks
Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 drumsticks
6 sjalotten
5 teentjes knoflook
4 rode lomboks
3 cm gember (jahe/djahe)
1 eetl asem
5 eetl water
3 eetl taoco
1 eetl palmsuiker (gula jawa)
3 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de jahe en de lomboks fijn tot een pasta (boemboe). Meng de asem met het water. Verhit in een wok de olie en bak hierin de drumsticks goudbruin. Schep deze daarna uit de wok/wadjan. Voeg de boemboe toe samen met de taoco, het asemwater en de palmsuiker en breng het aan de kook. Dan dit drumsticks weer terugleggen en het geheel zachtjes 35 minuten laten stoven.
gekruide drumsticks
Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 drumsticks
6 sjalotten
5 teentjes knoflook
4 rode lomboks
3 cm gember (jahe/djahe)
1 eetl asem
5 eetl water
3 eetl taoco
1 eetl palmsuiker (gula jawa)
3 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de jahe en de lomboks fijn tot een pasta (boemboe). Meng de asem met het water. Verhit in een wok de olie en bak hierin de drumsticks goudbruin. Schep deze daarna uit de wok/wadjan. Voeg de boemboe toe samen met de taoco, het asemwater en de palmsuiker en breng het aan de kook. Dan dit drumsticks weer terugleggen en het geheel zachtjes 35 minuten laten stoven.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.