logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Ayam Taoco
gekruide drumsticks          

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 drumsticks
6 sjalotten
5 teentjes knoflook
4 rode lomboks
3 cm gember (jahe/djahe)
1 eetl asem
5 eetl water
3 eetl taoco
1 eetl palmsuiker (gula jawa)
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de jahe en de lomboks fijn tot een pasta (boemboe). Meng de asem met het water. Verhit in een wok de olie en bak hierin de drumsticks goudbruin. Schep deze daarna uit de wok/wadjan. Voeg de boemboe toe samen met de taoco, het asemwater en de palmsuiker en breng het aan de kook. Dan dit drumsticks weer terugleggen en het geheel zachtjes 35 minuten laten stoven.

Add comment

Submit

who is online

We have 188 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44420492