Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Biefstuksalade 3

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Biefstuksalade 3
Benodigdheden:
1 kleine koolrabi
100 gr winterwortel
250 gr biefstuk
2 sjalotten
3 eetl olie
1 1/2 eetl currypaste (zie recept)
zout en peper naar smaak
10 blaadjes verse kruizemunt
1 limoen (sap)
1 eetl suiker
2 eetl vissaus (nam pla)

garnering:
5 takjes koriander

Bereiding:
Snijd de koolrabi, de wortel en het vlees in reepjes. Snijd de sjalotten in ringen. Hak de munt en de koriander grof. Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en bak de sjalotten, de wortel en de koolrabi 5 minuten. Schep de groeten uit de schaal. Voeg 1 eetl olie toe en fruit hierin de currypasta vooe 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit kort. Voeg dan de groenten en het zout en peper toe. Meng vervolgens de munt er door. Schep het mengsel over in een schaal. Maak een sausje van 1 eetl olie, het limoensap, de suiker en de nam pla en meng dit door de groenten. Garneer met de koriander.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 151 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264778