banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Biefstuksalade 3
Benodigdheden:
1 kleine koolrabi
100 gr winterwortel
250 gr biefstuk
2 sjalotten
3 eetl olie
1 1/2 eetl currypaste (zie recept)
zout en peper naar smaak
10 blaadjes verse kruizemunt
1 limoen (sap)
1 eetl suiker
2 eetl vissaus (nam pla)

garnering:
5 takjes koriander

Bereiding:
Snijd de koolrabi, de wortel en het vlees in reepjes. Snijd de sjalotten in ringen. Hak de munt en de koriander grof. Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en bak de sjalotten, de wortel en de koolrabi 5 minuten. Schep de groeten uit de schaal. Voeg 1 eetl olie toe en fruit hierin de currypasta vooe 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit kort. Voeg dan de groenten en het zout en peper toe. Meng vervolgens de munt er door. Schep het mengsel over in een schaal. Maak een sausje van 1 eetl olie, het limoensap, de suiker en de nam pla en meng dit door de groenten. Garneer met de koriander.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36251304