Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Biefstuksalade 3

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Biefstuksalade 3
Benodigdheden:
1 kleine koolrabi
100 gr winterwortel
250 gr biefstuk
2 sjalotten
3 eetl olie
1 1/2 eetl currypaste (zie recept)
zout en peper naar smaak
10 blaadjes verse kruizemunt
1 limoen (sap)
1 eetl suiker
2 eetl vissaus (nam pla)

garnering:
5 takjes koriander

Bereiding:
Snijd de koolrabi, de wortel en het vlees in reepjes. Snijd de sjalotten in ringen. Hak de munt en de koriander grof. Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en bak de sjalotten, de wortel en de koolrabi 5 minuten. Schep de groeten uit de schaal. Voeg 1 eetl olie toe en fruit hierin de currypasta vooe 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit kort. Voeg dan de groenten en het zout en peper toe. Meng vervolgens de munt er door. Schep het mengsel over in een schaal. Maak een sausje van 1 eetl olie, het limoensap, de suiker en de nam pla en meng dit door de groenten. Garneer met de koriander.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 231 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022676