Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Ojingeo Bokkeum 오징어볶음 - pittige roerbak van inktvis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ojingeo Bokkeum 오징어볶음
pittige roerbak van inktvis

Ingrediënten:
450 gr inktvis
1/2 wortel
1 sjalot
1/2 courgette
2 lente-ui
1 eetl olie
1 eetl sesam olie

ingrediënten marinade/saus:
2 eetl gochujang
1 een gochugaru
1 1/2 eetl lichte sojasaus
1 eetl palmsuiker
7 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 theels sesam zaad
1/4 theel peper

Bereiding:
Maak de intvis schoon en snijd deze in ringen. Hak de knoflook en de jahe fijn en meng dit met alle ingrediënten voor de marinade. Meng dan de inktvis erdoor.
Snijd de sjalot in dunne plakjes en de courgette en de wortel in dunne plakjes. Snijd de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan de olie en bak de wortel, de sjalot, de courgette en de lente-ui voor 2 minuten. Schuif de groenten aan de kant en voeg de inktvis met de saus toe en bak dit voor 2 minuten.
Meng dan alles goed door elkaar en sprenkel de sesamolie erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 249 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184656