zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Pasteitjes
- Ojinguh bokkeum - pittige roergebakte inktvis
- Sayur bening - Sajoer van Indische spinazie en maïs
- Telor asin - zoute eieren
- Kongjang, kongjorim - sojabonen (banchan)
- Koyabu - Gestoomde kokosballetjes
- Gra-doo Mu Tod Gartiem - gebakken spare-ribs met knoflook
- Gungjungddeokbokki - Rijstcake met groente en rundvlees
- Pekingeend
- Paad Fak Thong Sei Kai - gebakken pompoen met ei
Ojingeo Bokkeum 오징어볶음 - pittige roerbak van inktvis


Ojingeo Bokkeum 오징어볶음
pittige roerbak van inktvis
Ingrediënten:
450 gr inktvis
1/2 wortel
1 sjalot
1/2 courgette
2 lente-ui
1 eetl olie
1 eetl sesam olie
ingrediënten marinade/saus:
2 eetl gochujang
1 een gochugaru
1 1/2 eetl lichte sojasaus
1 eetl palmsuiker
7 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 theels sesam zaad
1/4 theel peper
Bereiding:
Maak de intvis schoon en snijd deze in ringen. Hak de knoflook en de jahe fijn en meng dit met alle ingrediënten voor de marinade. Meng dan de inktvis erdoor.
Snijd de sjalot in dunne plakjes en de courgette en de wortel in dunne plakjes. Snijd de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan de olie en bak de wortel, de sjalot, de courgette en de lente-ui voor 2 minuten. Schuif de groenten aan de kant en voeg de inktvis met de saus toe en bak dit voor 2 minuten.
Meng dan alles goed door elkaar en sprenkel de sesamolie erover en serveer.
pittige roerbak van inktvis
Ingrediënten:
450 gr inktvis
1/2 wortel
1 sjalot
1/2 courgette
2 lente-ui
1 eetl olie
1 eetl sesam olie
ingrediënten marinade/saus:
2 eetl gochujang
1 een gochugaru
1 1/2 eetl lichte sojasaus
1 eetl palmsuiker
7 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 theels sesam zaad
1/4 theel peper
Bereiding:
Maak de intvis schoon en snijd deze in ringen. Hak de knoflook en de jahe fijn en meng dit met alle ingrediënten voor de marinade. Meng dan de inktvis erdoor.
Snijd de sjalot in dunne plakjes en de courgette en de wortel in dunne plakjes. Snijd de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan de olie en bak de wortel, de sjalot, de courgette en de lente-ui voor 2 minuten. Schuif de groenten aan de kant en voeg de inktvis met de saus toe en bak dit voor 2 minuten.
Meng dan alles goed door elkaar en sprenkel de sesamolie erover en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.