banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Ojingeo Bokkeum 오징어볶음 - pittige roerbak van inktvis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ojingeo Bokkeum 오징어볶음
pittige roerbak van inktvis

Ingrediënten:
450 gr inktvis
1/2 wortel
1 sjalot
1/2 courgette
2 lente-ui
1 eetl olie
1 eetl sesam olie

ingrediënten marinade/saus:
2 eetl gochujang
1 een gochugaru
1 1/2 eetl lichte sojasaus
1 eetl palmsuiker
7 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 theels sesam zaad
1/4 theel peper

Bereiding:
Maak de intvis schoon en snijd deze in ringen. Hak de knoflook en de jahe fijn en meng dit met alle ingrediënten voor de marinade. Meng dan de inktvis erdoor.
Snijd de sjalot in dunne plakjes en de courgette en de wortel in dunne plakjes. Snijd de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan de olie en bak de wortel, de sjalot, de courgette en de lente-ui voor 2 minuten. Schuif de groenten aan de kant en voeg de inktvis met de saus toe en bak dit voor 2 minuten.
Meng dan alles goed door elkaar en sprenkel de sesamolie erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40324526