Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Ojingeo Bokkeum 오징어볶음 - pittige roerbak van inktvis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ojingeo Bokkeum 오징어볶음
pittige roerbak van inktvis

Ingrediënten:
450 gr inktvis
1/2 wortel
1 sjalot
1/2 courgette
2 lente-ui
1 eetl olie
1 eetl sesam olie

ingrediënten marinade/saus:
2 eetl gochujang
1 een gochugaru
1 1/2 eetl lichte sojasaus
1 eetl palmsuiker
7 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 theels sesam zaad
1/4 theel peper

Bereiding:
Maak de intvis schoon en snijd deze in ringen. Hak de knoflook en de jahe fijn en meng dit met alle ingrediënten voor de marinade. Meng dan de inktvis erdoor.
Snijd de sjalot in dunne plakjes en de courgette en de wortel in dunne plakjes. Snijd de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan de olie en bak de wortel, de sjalot, de courgette en de lente-ui voor 2 minuten. Schuif de groenten aan de kant en voeg de inktvis met de saus toe en bak dit voor 2 minuten.
Meng dan alles goed door elkaar en sprenkel de sesamolie erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 112 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261698